Hur vet vi att eko verkligen är eko på den expansiva marknaden?

 

Genom våra ständiga möten, besök och uppföljande kontroller av de många olika leverantörer vi har i världen, så vet vi att vi med gott samvete kan stå för de ekologiska märkningarna av varorna du köper av oss. Vi väljer att hålla oss uppdaterade med vad som sker ute på ”våra” odlingar, med människorna och arbetsmiljöerna, med säsonger, kvaliteter, utmaningar och dussintals andra faktorer som påverkar våra varor – de varor vi sedan skickar vidare till er efter extra kontroller på plats i vårt lokala lager i Mölnlycke.

Vi har ett starkt engagemang i att driva fram råvaror genom att ha omtanke om både producenter, konsumenter och naturen själv, så att vi på lång sikt kan få exakt det vi strävar efter – mycket nöjda kunder, långsiktigt livskraftiga leverantörer och en frisk, levande natur på så många platser som möjligt där vi är med och är en aktör.

Som återförsäljare av våra produkter blir ni en del av den här positiva kedjan och är därigenom med och bygger en bättre värld på en hållbar grund.