Maca extrakt 6:1

Våra kapslar med maca-extrakt tas fram från ekologiskt odlad maca, Lepidium meyneii, och med hjälp av alkohol dras de potenta substanserna ut vilket ger en ren och koncentrerad produkt. Maca innehåller kalcium, järn, fosfor, koppar, mangan och flertalet B-vitaminer samt essentiella aminosyror, vilka kroppen bildar protein ifrån.

Spirulina pulver

Våra spirulinakapslar är små näringsbomber, fulla av protein, vitaminer, klorofyll, mineraler, spårämnen, essentiella fettsyror och antioxidanter. Spirulinan som används till våra kapslar, Arthrospira platensis, kommer från hawaiianska odlingar där det ställs höga krav på både hygien och livsmedelssäkerhet.

Spirulina tabletter

Våra spirulinatabletter är små näringsbomber, fulla av protein, vitaminer, klorofyll, mineraler, spårämnen, essentiella fettsyror och antioxidanter. Spirulinan som används till våra tabletter, Arthrospira platensis, kommer från hawaiianska odlingar där det ställs höga krav på både hygien och livsmedelssäkerhet.

Nypon i kapslar

Tack vare att nyponen torkas på låg temperatur så bevaras vitaminer och andra näringsämnen, och nypon hör verkligen till naturens skafferi: de är fulla av karotener, lykopen, kostfiber, antioxidanter som flavonoider och har en hög C-vitaminhalt.

Maqui i kapslar

Maqui-kapslarna framställs av frystorkade, nedmalda bär från maquiplantan, Aristotelia chilensis, som växer i Patagonien i södra Chile. De intensivt mörklila maquibären är rika på antioxidanter som flavonoider, polyfenoler och antocyaniner.

Kakaoprodukter

Kakaobönor, kakaopulver, kakaokross

Superpulver

Acai, Camu camu, Acerola, Lucuma, Guarana, Chlorella, Chaga, Baobab, Vetegräs, Korngräs mm.

Frön, Bär, frukt & Biprodukter

Chia, Hampafrön, Inkabär, Bipollen mm.