Flip book element

Maca extrakt 6:1

Maca extrakt 6:1 i kapslar

Våra kapslar med maca-extrakt tas fram från ekologiskt odlad maca, Lepidium meyneii, och med hjälp av alkohol dras de potenta substanserna ut vilket ger en ren och koncentrerad produkt. Maca innehåller kalcium, järn, fosfor, koppar, mangan och flertalet B-vitaminer samt essentiella aminosyror, vilka kroppen bildar protein ifrån.

Ursprung: Peru

Artikelnr: 1924 Kategori: Taggar: , ,
Läs mer

Chiafrön Svarta raw&eko 250g

kr29.00

Superfrö rikt på aminosyror, protein, antioxidanter, vitaminer, mineraler och Omega 3.

Kategori:
Läs mer

Spirulinapulver

Spirulinapulver

Våra spirulinakapslar är små näringsbomber, fulla av protein, vitaminer, klorofyll, mineraler, spårämnen, essentiella fettsyror och antioxidanter. Spirulinan som används till våra kapslar, Arthrospira platensis, kommer från hawaiianska odlingar där det ställs höga krav på både hygien och livsmedelssäkerhet.

Ursprung: USA/Hawaii

Artikelnr: 1925 Kategori: Taggar: , ,
Läs mer

Spirulinatabletter

Spirulinatabletter

Våra spirulinatabletter är små näringsbomber, fulla av protein, vitaminer, klorofyll, mineraler, spårämnen, essentiella fettsyror och antioxidanter. Spirulinan som används till våra tabletter, Arthrospira platensis, kommer från hawaiianska odlingar där det ställs höga krav på både hygien och livsmedelssäkerhet.

Ursprung: USA/Hawaii

Artikelnr: 1926 Kategori: Taggar: , ,
Läs mer

Nypon i kapslar

Nypon i kapslar

Tack vare att nyponen torkas på låg temperatur så bevaras vitaminer och andra näringsämnen, och nypon hör verkligen till naturens skafferi: de är fulla av karotener, lykopen, kostfiber, antioxidanter som flavonoider och har en hög C-vitaminhalt.

Ursprung: Chile

Artikelnr: 1927 Kategori: Taggar: , ,
Läs mer

Maqui i kapslar

Maqui i kapslar

Maqui-kapslarna framställs av frystorkade, nedmalda bär från maquiplantan, Aristotelia chilensis, som växer i Patagonien i södra Chile. De intensivt mörklila maquibären är rika på antioxidanter som flavonoider, polyfenoler och antocyaniner.

Ursprung: Chile

Artikelnr: 1928 Kategori: Taggar: , ,
Läs mer

Kakaopulver Raw & Eko 250g

kr29.00

Detta peruanska kakaopulver från criollobönan kännetecknas av en nyanserad syrlighet och frisk smak. Perfekt till energigivande smoothies och bakverk.

Kategori: Taggar: , , ,
Läs mer

Camu camu Raw&Eko 125g

kr29.00

Camu camu – har du provat makalösa C-vitaminbomben från Sydamerikas djungler?

Kategori:
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.